61

Кобрата излиза на ринга за седемцифрена сума

Кубрат Пулев прибере 7-цифрена сума в долари, ако успее да победи Франк Мир в шоуто Триад Комбат, което ще се състои в Арлингтън, щата Тексас. Това стана ясно от изказване на бившия световен шампион на UFC след пресконференцията на двамата. Кобрата ще опита да победи 42-годишния ветеран в триъгълния ринг в Арлингтън, Тексас. Двамата ще се срещнат по боксови правила, като ще бъдат разрешени и някои от ударите с ръце от ММА.

„Вторият ми мач с Брок Леснър се доближава до този с Кубрат Пулев като хонорар, но ще остане по-ниско платен. Предстоящият двубой с българина, ако спечеля и взема бонус, ще ми донесе 7-цифрена сума. Никога не съм печелил толкова в света на ММА”, каза Мир, който има два двубоя със страшилището в клетката Брок Леснар. По пътя на логиката, Кубрат Пулев също ще прибере около милион долара, но за да го направи, ще трябва да победи. Двамата имат гарантирани хонорари от участието си в галавечерта на Трайад Комбат, а парите им ще се увеличат при позитивен развой.

Българинът говори пред медиите в САЩ за съперника си, правилата и триъгълния ринг. „Малко по-различно е от бокса, но мисля, че триъгълният ринг е добре за нас, защото също е ринг. Той е добър боец, уважавам го, но мисля, че боксът си е бокс. И аз съм подготвен отлично, мога да го набия много здраво! Тренирах през цялото време с ММА бойци, имам много ММА приятели. Преди 7 години се занимавах с ММА заедно с бокса, защото харесвам смесените бойни изкуства. Винаги съм подготвен. Може би ще покажа какво мога”, заяви Кубрат.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?