Кметът награди „Кодокан“ за държавната титла по джудо

Кметът на община Пазарджик Тодор Попов отличи спортистите и треньора на СК „Кодокан“ Георги Георгиев за успехите им на Държавното отборно първенство по джудо за младежи и юноши старша възраст, на което отборът спечели първото място.

„Изключително съм горд с това, което сте постигнали, затова исках лично да ви поздравя. Аз ценя успешните хора, защото, за да си успешен, това означава, че си положил труд, че имаш качества, че имаш амбиции и си работил по правилния начин. Успехите идват след усилия всеки един ден, в който имаме своите малки битки, които да печелим – това създава манталитет и характер. Заради успехите Ви днес съм изпълнен с чувство на гордост и с чувство на благодарност!“. Това каза Тодор Попов пред състезателите на СК „Кодокан“, на които връчи грамоти и отборна награда,  като им пожела да бъдат здрави, упорити и да гонят мечтите си. „Няма невъзможни неща, стига човек да си повярва. От малки възпитавайте в себе си дух на победители. Самочувствие, амбиция и работа – това е рецептата за успех във всяка една сфера на живота“, като още кметът и отправи специални благодарности към треньора им и директор на Спортното училище в Пазарджик Георги Георгиев:

„Благодаря на Георги за усилията да възстановим Спортното училище и за това, че нашите ученици имат такива успехи. Атестат за всеки един човек е неговата биография. Аз съм изключително щастлив, че с него работим повече от 20 години и че той от успешен спортист се превърна в един успешен треньор. Да си жив и здрав. Високо ценя твоите усилия и успехи!“ С тези думи кметът Тодор Попов връчи на треньора на „Кодокан“ Георги Георгиев финансовата награда за отбора.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?