61

Карлос Насар се разкая за грешката с наркотиците

Героят на България от вчера Карлос Насар постигна грандиозен успех на европейското първенство в Ереван, след като счупи рекорди и заслужено се окичи със златото. 18-годишният талант от Червен бряг, разби тотално конкуренцията в категория до 89 кг. Насар също така подобри световните рекорди в изтласкването и двубоя, както и постави световен рекорд за юноши в изхвърлянето. Насар постигна всичко това само в пет опита. Карлос завърши с двубой от 395 кг - 174 кг в изхвърлянето и 221 кг в изтласкването.

"Успях да спя, обикновено съм много изморен след състезание. Но еуфорията беше голяма, щастлив съм", каза в ефира на "Тази сутрин" европейският шампион. Часове по-рано българският химн озвучи залата в Ереван в негова чест.

"Определено не е лесно, колкото изглежда. 220 кг си е тежест. Ако бяха участвали всички конкуренти, нямаше да е толкова голяма разлика с второто място. Водих битка с представителя на домакините Карапетян. Беше малко по-кофти, да. Публиката се опита да ме саботира, но се справих", разказа националът, който посвети отличието на дългогодишния си треньор - Илиан Илиев, който почина внезапно в края на миналата година.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Съжалявай, но не посягай отново..!

Съжалявай, но не посягай отново..!

21.04.2023 | 17:41

Това е един от най трудните спортове, които и съсипват човешкото здраве, нека майка ти се гордее с теб...защо бе,...егати и лошата дк...защо бе вестник Марица, какво грешно съм написала..онова мазало.миризливото..!

Отговори
1 0

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?