Каратеки от СК “Хамон” на лагер в Боровец преди Европейското

С усилени двуразови тренировки за предстоящото в края на месеца Европейско първенство по карате шинкиокушин в Чехия, се подготвят националните ни отбори при кадети и кадетки, юноши и девойки, мъже и жени до 21 г., в това число и 5-ма асеновградчани от СК “Хамон”. Това са: Веселина Чирпанлиева; Васил Андонов; Атанас Иванов; Иван Чобанов и Джанет Идриз, под ръководството на сенсей Петко Чирпанлиев. Трима от тях ще се състезават при кадети и кадетки, а двама при юноши и девойки.

Каратеките са на лагер в Боровец, от 12 до 16 юни, като това е последният етап от подготовката им за първенството, което ще се проведе след две седмици – на 28-ми и 29-ти юни. На 25-ти ще отпътуват за Прага, където на 27-ми им предстои кантар и жребий, преди състезанията.

Отборът на “Хамон” е с изключително добри представяния до момента за тази година, като всички състезатели на асеновградския спортен клуб взеха участие на Националното първенство. Отлично представяне на клуба имаше и на международното първенство Swiss Open, което се проведе през май в гр. Станс, Швейцария./tvsatcom.bg

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?