Следвайте ни

Карагьозов взе наряда за Балкан-Левски

viber icon

Реферът Цветомир Карагьозов от Пазарджик получи наряда за главен арбитър на най-любопитния мач от 1-вия кръг на „А” ОФГ между Балкан(Варвара) и Левски(Паталеница).

Негови помощници ще бъдат Спас Абаджиев и Спас Проданов, а в ролята на делегат на БФС ще бъде Петър Стайков - Смока.

Тежкият домакински мач на новака Ботев(Момина клисура) срещу коравия ФК Величково беше поверен на Румен Терзов. Помощници на някогашният нападател на Хебър и Тракиец ще бъдат Невелин Гугутков и Стефан Кестенов-Петобоеца. Делегатското назначение ще изпълнява Димитър Димитров-Синитьовеца.

На срещата в Козарско между местния Родопи и Локомотив(Септември) правосъдие ще раздава Костадин Кобаков – Котарака. В ролята на асистенти на служителя от РУП-Пазарджик ще бъдат Енчо Колев и Емил Милев. Съдийските оценки тук ще пише Трендафил Узунов – Тръбо.

Първата среща на завърналите се в „елита” новаци от Марица(Белово) срещу гостите от Тракия(Пазарджик) беше поверена на Иван Кобаков – Колина. Карабойчев и Куленски ще развяват бяйраците на тъча, делегат на стадион „Марица” ще бъде шефът на Дисципа Стефан Ненчев.

Във Ветрен, където местния Вихър посреща амбициозния Брацигово главен рефер ще бъде Станислав Апостолов от Стамболийски. Ще му асистират Ангел Станков и Васко Шопов. Тройката ще бъде оценявана от началника в НКЖИ – Пловдив Асен Николов.

Срещата между Чепинец(Велинград) и Тракиец(Главиница) бе поверена на Кристина Георгиева. Томи Спасов и Александър Минев ще бъдат в ролята на помощници.

Дежурен делегат на мача е Красимир Камберов.

Секретарят на съдийската комисия Мариан Дойчев пък получи наряда за мача между дубъла на Оборище и Спартак(Щърково). Ще му помагат Иван Михайлов и Джулия Бутракова. Бригадата ще бъде оценявана от Христо Шиндаров.

Честта и отговорността да ръководи последния мач от 1-вия кръг между Чико-Бунара и Сарая се падна на топ-реферът на пазарджишката колегия Цанко Миндалов.

В стремежа си да създадат равни условия за игра пред двата отбора ще му помагат Любо Босаков и Георги Шиндаров. Димитър Иванов – Шефа ще бди за реда и сигурността около терена.       

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай