Следвайте ни

Какво ще спечелят българските почитатели на онлайн залаганията?

viber icon

Конкуренцията в сектора на спортни прогнози и хазартни забавления, може да бъде печеливша най-вече за потребителите и клиентите на тези платформи. Отдавна забелязваме хегемонията на онлайн предложенията на различни букмейкъри и може би се чудите защо има такова разнообразие и то в България? Отговорът не е толкова труден, спортните фенове, както и почитателите на риска, не само не са малко, но и могат да се похвалят с опит, внимание в тази среда, разпознаване на добрите предложения и още много други. 

Не е тайна за никого, че в следващите месеци очакваме появата на нов бранд, който ще ни позволи не само да имаме още една алтернатива на пазара, но и ще регулира допълнително конкурентите. Очаква се присъствието на sportingwin България да се случи най-вероятно на пролет, когато Хазартната индустрия официално даде лиценз на оператора. Феновете ще получат още една добра платформа, където да поставят своите прогнози и разбира се, да инкасират печалби. Мнозина очакват и стартът да е придружен с най-различни промоции, при това за всеки един сектор – от спортните дисциплини до онлайн казиното. 

Очакванията, освен прогнозата за стартирането, са да получим същия професионализъм, с който този оператор се хвали в хазартната индустрия. Едно от най-важните изисквания, което често печели вниманието на родните фенове, е погледът към родното първенство по футбол, както и спорта у нас, това би било доста добро начало. Разбира се, друго важно изискване е да получават всички най-важни срещи на време, при това с достатъчно добри коефициенти. Именно това внимание привлича повечето нови клиенти. 

Това, което всеки почитател ще открие, когато разгледа по-обстойно платформата, е наличието на добре подредена спортна секция, както и интуитивно позициониране не само на бутоните, но и на самите събития. Веднага ще забележим, вниманието към всеки детайл, а дори цветовете са добре подбрани, за да не губим вниманието си от предлаганите възможности. Освен това ще забележим, че са интегрирани някои от основните и най-важни функции, които ни позволяват не само контрол на риска, но и възможност да правим залози по време на самото спортно събитие. На този етап разглеждаме само платформата, която не е персонализирана за родния пазар, но можем да бъдем сигурни, че когато лицензът бъде връчен, най-вероятно ще бъде преведена и още по-добре оптимизирана. 

Един особен плюс, който няма как да не бъде забелязан, е наличието на много сериозен и необятен спортен свят, истината е, че ще попаднем на дисциплини, за които първо ще трябва да прочетем малко в интернет, за да имаме възможност поне да видим правилата. Селекцията е впечатляваща и ще се изисква време, за да успеем да видим всеки един добре познат и не толкова познат спорт. Все пак ще открием, че не всичко е спорт. Една забавна точка,  която ще ни насочи в специалните събития е залог за космическата надпревара до Марс. 

Операторът предлага един много специален пазар за почитателите на звездната надпревара, а именно коя точно компания ще постави човек на Марс. Имайки предвид наличието на няколко компании и колко точно далеч се намираме от тази фаза, правилният отговор определено ще направи някой много доволен. Именно такива оригинални идеи ще допаднат на всеки фен, в това можем да бъдем сигурни и платформата очевидно ги предлага. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай