Как ще повлияе коронавирусът на Джошуа - Кобрата

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, обяви, че няма вариант двубоят на британеца с българския боксьор Кубрат Пулев за световната титла да се проведе пред празни трибуни. Мачът е насрочен за 20 юни на стадион "Тотнъм Хотспър" в Лондон, като Хърн се надява дотогава ситуацията с коронавируса COVID-19 във Великобритания да е овладяна.

"Имаме доста натоварен график в следващите месеци, така че се надявам вирусът да бъде ограничен и животът да продължи с нормални темпове. Боксът е уникален по отношение на ролята на феновете в представянето на боксьорите. Не виждам как можем да организираме мач при закрити врати. Можете ли да си представите как Антъни Джошуа излиза за мача с Кубрат Пулев пред празни трибуни? Няма как да стане. Публиката е изключително важна за драматичния аспект на спорта, както и за това боксът да бъде телевизионен продукт", коментира Хърн.

"Ръцете на всички са вързани решенията на правителството, които, разбира се, се взимат в интереса на страната и населението. Каквото има да се случва, ще се случи. За момента продължаваме да действаме нормално и подготвяме невероятни събития, които се надяваме да се реализира цялостно", допълни промоутърът на Джошуа.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?