Как работят бонус офертите на сайтовете за залози?

Докато спортът е в разгара си и очакваме интригата да стане още по-сериозна в различните дербита и първенства, редица почитатели все по-често доказват, че са придобили тенденцията и вниманието да откриват колкото се може по-добрите условия в света на спортните прогнози. Не е тайна, че и букмейкърите се намират в много вълнуваща ситуация, след като миналата година се оказа особено успешна за самите тях, а конкуренцията, бивайки огромна, все по-често се стреми да намери повече потребители и да дава още по-добри условия. 

Печеливш от цялата ситуация е именно клиентът, който с малко повече внимание може да открие най-добрия за себе си оператор и да използва именно неговата платформа. Ето защо и все по-често ще чуваме за бонус оферти и специални предложения, които всеки бранд предлага. По-важният въпрос е: как работят? 

Преди да отговорим на него, нека обясним какво са бонус офертите. Те биват най-различни възможности, които предоставят по-добри условия на клиентите. Макар и да говорим за парични средства, които се превеждат в сметката на играча, те не могат да се изтеглят моментално. Все още не съществува бизнес индустрия в света, която е готова да ви даде пари, защото сте избрали да работите с нея. Тогава как работят бонусите? 

Ще открием наличието няколко вида. Съществува начален бонус, който се предоставя само веднъж, когато даден клиент се регистрира в платформата. След като това условие е изпълнено и се направи първия депозит, операторът обикновено удвоява депозита до определена сума. Към този момент можем да открием такава възможност с bet365 бонус нов клиент и след като направим регистрацията, нашият бонус стои в профила и може да се използва по усмотрение на самия потребител. Без значение кои са любимите ни дисциплини или какви пазари използваме, бонусът генерира печалба. След изпълнението на общите условия, можем да изтеглим натрупаната печалба. Бонусите са форма на добър старт, за да опознаем системата и да бъдем малко по-смели в своите прогнози. 

Вторият бонус, който най-често всеки потребител получава, е така наречения за презареждане. Макар и да си прилича много с началния, честа практика е процентната сума да бъде по-ниска. Докато с първия опознаваме системата, вторият вече е фокусиран изцяло към играта. Това показва на самия оператор, че предложените условия му допадат на клиента. Няма как същите да бъдат само за нови клиенти. Някои оператори създават лоялна програма, която позволява на феновете да използва промоционални условия.

Откриваме и други интересни бонуси. Един такъв може да е безплатният залог, предлагащ на запалянковците да направят своята прогноза, без да се изисква депозиране на сума. Ако спечелят, те приемат печалбата си, а ако изгубят, не дължат абсолютно нищо, защото това е идеята на безплатния залог.  При наличието на промоционални дербита, които поради по-сериозния интерес, позволяват на спортните фенове да извлекат и по-сериозни дивиденти от играта. Ще открием, че някои оператори предлагат и безплатни игри, като победата предлага още един бонус.

Като цяло всеки букмейкър много ясно и точно описва предложенията и възможностите, които предоставя на своите клиенти. Често можем да бъдем възнаградени дори, без да знаем, че изпълняваме условията и самият бонус пристига автоматично в профила ни. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?