46

Как мога да използвам Betano mobile опциите?

Да залагаме през телефона и да печелим, докато “убиваме времето”. Това отдавна не е някаква научна фантастика, а напълно реална възможност. Съвременните мобилни устройства са мини-компютри, които ни позволяват да извършваме какво ли не - плащаме сметката за тока, превеждаме пари на близки хора, купуваме билети за самолет, гледаме телевизия и т.н. Е, съвсем нормално е и модерните платформи за онлайн залози да бъдат достъпни през смартфона. А при актуален букмейкър като Betano mobile вариантите са разработени на най-висок стандарт, като предлагат на потребителите качествено преживяване във всеки един момент и по всяко време.

А ситуациите, в които буквално си губим времето в ежедневието, не са малко. Чакане по опашки в магазина, пътуване в градския транспорт, кратка почивка по време на работния процес, “висене” на уреченото място за среща, докато другият закъснява, посрещане на човек на летището. Това само няколко примерни, но често срещани случки за всеки от нас. Няма как, трябва да сме там, но е скучно. Ако обичаме играта и имаме активен профил в системата за залози, с Бетано mobile приложение или мобилна версия можем да си прекараме значително по-забавно.

Отваряме апликацията или сайта на оператора (Каква е разликата? За това след малко) и започваме да разглеждаме какви мачове има днес или пък през уикенда. О, ами то в Англия се задава лондонско дерби, тук ще има емоции! А какви са коефициентите? Уест Хем приема Арсенал - двата отбора са равностойни в момента, имат амбиции за участие в Европа, представят се солидно. Залогът е голям, възможностите за прогноза също. И докато разглеждаме какво се предлага в различните пазари - ето че дошъл и нашият ред на опашката.

Или пък в момента не се задават интересни футболни мачове. ОК, отиваме в казиното, за да проверим какво се случва там. Това в Бетано mobile се постига буквално с натискане на един бутон. Я, рулетка на живо! При това един чип струва 40 стотинки или 1 лев - не е кой знае какъв разход, а има тръпка да си изпробваме късмета. Червено или черно? Да изчакаме едно-две завъртания. Така, два пъти поред излезе червено, дали да не пробваме с черното? Или да продължим серията? И така докато се забавляваме, полетът на нашия роднина взел, че кацнал, а той излиза с куфарите на терминала. А междувременно може дори да сме си увеличили баланса по сметката, ако шансът е на наша страна.

Мобилно приложение или мобилна версия

И двата варианта работят достатъчно добре. Ако искаме да си изтеглим Бетано mobile app, трябва да го направим през сайта на оператора. Това е единственият вариант, ако смартфонът работи с Android. Ако е iOS, приложението може да се открие и в Apple Store. Свалянето и инсталирането става за броени минути, след това си въвеждаме данните за вход и готово. Ако обаче не ни се занимава с апликации (а и смятаме, че те носят риск, което в случая е доказано, че не е така), няма проблем - мобилната версия на букмейкъра също работи достатъчно добре. Така че навсякъде и по всяко време можем да играем. Но да напомним - това е хазарт, не трябва да се увличаме. Ако имаме шанс, може да донесе и печалба, но си остава преди всичко развлечение.

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?