64

Как да ползваме Комби конфигуратор в Bwin

Какво е необходимо, за да можем да кажем, че даден букмейкър се позиционира добре в развлекателния сектор, където конкуренцията е особено висока? На първо място имаме нужда от лиценз, след това ще открием, че трябва да се предлага сериозна спортна база, обикновено феновете обръщат внимание на бонуси и промоции, а най-накрая пристигат и функциите за правене на залози. 

Това обаче не означава, че мнозина не обръщат първо внимание на по-специалните предложения като Bwin бонус за по-добри условия по време на игра. И във времето ще открием, че портфолиото на този бранд значително се подобрява и доставя нови оригинални идеи. Ето защо и в момента е актуален така наречения комби конфигуратор. Сигурно сме, че съкращението подсказва какво точно ще открием в тази секция, но нека подскажем, че става въпрос за един различен множествен залог. 

Ако не сте чували и за него, това е онзи момент, в който може да комбинирате няколко спортни събития, които да стоят под един залог, като коефициентът се събира в един общ и позволява на всеки почитател да вземе възможно най-добрите коефициенти. Всичко това със сигурност звучи прекрасно, но нека не забравяме и още една много важна подробност, колкото повече селекции се направят, толкова по-голям става и рискът. 

Какво обаче представлява комби конфигураторът? Ще открием, че той събира срещи от тeниса, футбола, хокея на лед и други. Избрани са някои от интересните срещи и запалянкото може да избере предложенията там, като в това отношение можем да бъдем сигурни, че операторът се е спрял на най-интересните срещи от всеки един турнир и наличен спорт. 

Относно използването, достатъчно е просто да изберем една среща, както и крайният резултат – популярните 1, х, 2 и той се добавя в нашата селекция, след това няма да срещнем никакво затруднения и спокойно продължаваме напред с емоцията и високите шансове за забавление. Можем да изберем колкото искаме срещи, но отново напомняме, че високият коефициент идва и с рискове, следователно трябва да сме направили много сериозен анализ, ако искаме да бъдем победители на финала. 

Каква е разликата между нашата обикновена селекция за множествен залог и тази опция? На първо място имаме свободата да се спрем на конкретни срещи и да ги изберем самостоятелно. От друга страна във втория случай ще сме лимитирани до предложенията на букмейкъра. Тук обаче не трябва да пропускаме и още една подробност – коефициентите във втората селекция са осезаемо по-високи. 

Тази функция присъства отскоро в портфолиото на букмейкъра и със сигурност ще трупа вниманието на аудиторията, тук обаче не трябва да забравяме и още нещо, имаме един особен шанс да се насладим на доста по-емблематични условия, особено ако искаме да вземем възможно най-добрите опции. Впечатление прави, че в активен сезон ще откриете много и най-различни дербита, както и добавянето на нови дисциплини. 

Не на последно място не трябва да забравяме, че това е само шанс за успех и няма да гарантира на никой изпълнението на прогнозата, особено ако даден запалянко реши да се поддава на емоция – при този вид залози се изисква разумна и отговорна игра, придружена с висока степен хладнокръвие. Проверката на даден отбор, статистиката и формата му могат да ви отговорят дали да го включвате във вашия фиш или не. Преди всичко не забравяйте да се забавлявате – опции като тази са създадени именно с тази цел. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?