71

Как да играем онлайн рулетка като професионалисти?

Рулетката е сред най-популярните и предпочитани игри в света. Въпреки това, малко хора знаят как да го правят като професионалисти, но онлайн и да печелят като такива. В статията по-долу, от Сезам са приготвили някои съвети, които ще помогнат на всеки да разбере – какви са стратегиите на истинските специалисти в сферата.

Онлайн европейска рулетка срещу американска – каква е разликата?
Това са двата най-популярни варианта, предпочитани в повечето онлайн казина. В американската версия има колело с тридесет и осем сектора – от 1 до 36 и два 0, от които единият е с двойна нула. През един се редуват в черен и червен цвят, като тези с нули са в зелен.

Европейската също разполага с тридесет и шест червени и черни сектора, но разликата, е че при нея има наличие само на една 0. Ако въпросът се свежда до това, дали европейската или американската онлайн рулетка е по-трудна за разбиране, то първата има повече особености, заради наличието на повече сектори. Освен софтуерния вариант, интернет операторите предлагат и казино игри на живо с истински дилъри, за максимално потапяне в атмосферата от разстояние.

Как работи рулетката?
Целта е потребителят предварително да познае на кое число ще спре топчето, след завъртането и спирането на рулетката. Залозите се извършват на специално разграфена маса. Възможно е да съществуват и някои лимити, като максимален и минимален размер на използваните средства.

Отделните типове залагания може да са според цвят, групови селекции на числа, единични такива, по двойки, по колони, редове и т.н.

Кои системи използват професионалистите?
От Sesame споделят своите наблюдения, за различни стратегии за игра на онлайн рулетка, като тук описват тези, които са често използвани в практиката:

мартингейл система – системата гласи, че след всяка загуба, сумата по залога се удвоява до получаване на печалба. Размерът ще е достатъчен за покриване на загубите и ще има излишък;
голямо число – постоянно се наблюдават последните 20 минали числа. С времето се установява кои излизат по-често от останалите и залозите се правят на базата на тях;
д’Аламбер – обратно на мартингейл, при тази стратегия, след всяка победа сумата се намалява и не се увеличава при загуба.
Тези практики са селектирани не само от онлайн постиженията, но и от наблюденията във физическите обекти. Във всеки случай, всеки има своите любими числа, които свързва с нещо положително и вярва, че точно те ще му донесат късмет.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Как да играем руска рулетка

Как да играем руска рулетка

26.04.2023 | 17:15

като професионалисти

Отговори
0 0

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?