Изваяни дамски тела превзеха Пазарджик

За първи път Пазарджик бе домакин на 41-то издание на Държавно първенство по бодибилдинг и фитнес. То се проведе в театър "Константин Величков". Участие взеха над 200 състезатели, разпределени в различни категории. Най-напред на подиума се качиха деца до 16 години, юноши и девойки до 18 години, младежи до 21 и до 23 години, както и ветерани (жени над 35 и мъже над 40 години), а след тях бе ред на мъже и жени, като тогава категориите бяха открити и за младежи и ветерани.

Събитието бе част от кампанията „Пазарджик – европейски град на спорта 2020“ и се организира от GYM DYNAMIC със съдействието на Община Пазарджик и Българска бодибилдинг и фитнес федерация. СК "Динамик" Пазарджик участва с 40 състезатели.

Едни от най-известните имена бяха част от шоуто - Биляна Йотовска, Митко Димитров, Христомир Христов и др. Съвсем скоро турнир „Хеброс“, организиран отново от GYM DYNAMIC начело с инж. Никола Гюлеметов, показа изключително развитие и класа, а сега и на Държавно първенство.

Със сигурност огромен интерес и вълнение предизвикаха изкусителните дами във всички категории. Нежната половина от състезанието демонстрира страхотни професионални качества, но и присъщата обаятелност, която на моменти остави без коментари както съдии, така и присъстващите в залата.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Anatema

Anatema

13.10.2020 | 10:17

OTVRAT PEDERASKA I LESBIYSKA!

Отговори
1 0
Траверси

Траверси

12.10.2020 | 10:48

Яки травестаци....

Отговори
2 1

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?