Следвайте ни

Изгонен от Локо едва не уби играч на Вихрен (видео)

В ужасяващ инцидент се забърка изгоненият от Локомотив Пловдив халф Стивън Славков, който в момента търка пейката на аматьорския Вихрен (Сандански). В мача от 8-ия кръг на Югозападната Трета лига срещу  Хебър (Пазарджик) Славков едва не уби противник. В 84-ата минута той разби главата на Васил Геров с каратистки прийом. Последва червен картон за провинилия се играч, а пострадалият бе транспортиран в местната болница. Тепърва местните медици ще решават дали да бъде транспортиран за лечение в столицата. При инцидента футболистите и от двата отбора се ужасиха, тъй като помислиха, че с Геров се е случило нещо страшно.
Стивън Славков премина във Вихрен това лято, след като за втори път един от директорите на Локо не успя да го вкара в първия отбор. През декември той се забърка в друг голям скандал, след като в мрежата изтече запис как с друго момче от юношеската формация на черно-белите правят секс с неполнолетно момиче. Тогава собственикът Христо Крушарски не се съобрази със своя директор и нареди Славков да бъде освободен. През лятото обаче Стивън цъфна на лагера в Говедарци. Наставникът Войн Войнов обаче бързо прецени качествата му и му даде направление за аматьорския футбол.

Дончо Донев

Редактор-репортер екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?