Следвайте ни

Избраха и засекеретиха 10-те най-добри за 2016-та

Спортните новини от Пазарджик и региона

viber icon
10-те най-добри спортисти на Пазарджик за 2016-та година бяха избрани от представители на десет медии в града. В комисията по избора участваха журналистите Димитър Комсийски (Пазарджишка Марица), Любомир Илков(24 часа), Стефка Венчева(pzdnes.com), Стефан Божилов (pa-media), Тодор Гроздев (в-к Знаме), Мариана Димитрова (Телекабел ТВ), Стоян Стоянов (pa1.bg), Елена Станоева (pz-info.com), Милен Петков (pzsport.info) и Валентин Ненков от онлайн изданието Виделина.Резултатите от гласуването им ще станат ясни при награждаването на най-добрите спортисти на 13-ти декември, напомниха организаторите на събитието.
В анкетата на журналистите право на участие имат само спортисти, състезаващи се за клубове на територията на общината. Тази година номинации подадоха 13 клуба, а бройката на предложенията беше точно 25. И този път сред номинираните нямаше представител на колективните спортове. Членовете на комисията не изпитваха сериозни колебания при избора си на топ 10 и направиха своя вот в рамките на десетина минути.
Изборът на журналистите чрез попълнените от тях анкетни карти беше запечатан в пликове и ще остане в тайна до 13-ти декември. Тогава на специално тържество кметът Тодор Попов ще награди 10-те най-добри спортисти на Пазарджик за 2016-та година с плакети и парични премии.

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?