1553
Следвайте ни

Ивет е убийствено секси, подкрепи благородна кауза

viber icon

Ивет Лалова пусна поредната си убийствена снимка в социалните мрежи. Най-бързата българка отново не скри сексапила си. Този път привлече вниманието от чисто благородни подбуди. Ето какво написа Ивет:

"Спортистите често носят в публичното око персона по-голяма от живота. Те са считани за съвременни войни, състезатели, които смело прокарват препятствията и неволята в преследването на победата. Но и те са нещо друго.

Спортистите са хора. В данните на #MentalHealthMonth показва, че до 35 % от елитните спортисти страдат от криза на психичното здраве, която може да се прояви като стрес, хранителни разстройства, изгаряне или депресия и тревожност.

Никой не пита спортист, отделящ време да се възстанови от изкълчен глезен или счупена китка. Тези наранявания лесно се виждат и идват с ясно разбиране, че не могат да бъдат пренебрегнати.

Но какво да кажем, когато спортистите трябва да се отдръпнат, за да се грижат за нуждите си от психично Стресът и тревожността не са диагнози, очевидни на рентген или ЯМР, но могат да бъдат всяка частица ограничаваща или дебилизираща като физическа травма. Твърде често обаче тези въпроси се пренебрегват в името на грита.

И така, какво може да бъде решение? Започвам с открит разговор и признание, че психичното здраве ТРЯБВА да бъде приоритет".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

jjj

jjj

11.10.2021 | 10:25

Напълно съм съгласен!! Ивет е крайно време да си седне на дъ-то и да започне дейност по правене на деца, защото времето и тече неумолимо!! Желая и го от сърце и да си народи няколко хубави дечица - на БГ и трябват нови шампиони!!

Отговори
2 0
Lll

Lll

11.10.2021 | 06:46

Иветке стига си се чекнела наляво и надясно,ами вземи си роди 1-2 дечица и си гледай живота.Успех ти желая.

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?