Ива Пранджева видя грозна сцена и се закани: Изроде! Нищожество, Господ ще те накаже за постъпката ти!

Бившата лекоатлетка вбесена от сцена на Гребната база в Пловдив

Грозна сцена край Гребната база в Пловдив вбеси бившата европейска шампионка на троен скок в зала Ива Пранджева, пише новият брой на в. "Шоу", цитиран от Блиц. На профила си във „Фейсбук“ 46-годишната бивша световна шампионка на скок на дължина за девойки публикува гневен пост, в който разказва за случилото се и се заканва на извършителя.

В понеделник сутринта тя става свидетел как велосипедист ударил възрастен мъж, който се движил по велоалеята, и след това продължил обиколката си. 88-годишният мъж пострадал и се разплакал заради проявеното насилие.

ПУБЛИКАЦИЯТА НА ИВА ПРАНДЖЕВА ВЪВ „ФЕЙСБУК“
„Нищожество! Ти, който тази сутрин, карайки колелото си на Гребната база, удари един беззащитен човек зад врата, който ходеше по велоалеята, и понеже е на 88 години не чуваше селското ти крещене. Ако случайно този пост стигне до теб, искам да знаеш,че човекът падна и лошо се удари, потече му кръв от носа и се разплака от изродското ти отношение. Това, изроде, можеше да бъде твоят баща и знай, че господ ще те накаже за постъпката ти. Избяга като един страхливец, вместо да се върнеш и да помогнеш. Познавам физиономията ти, защото често те виждам на Гребната база и от днес нататък всеки път като те срещам, ще ти казвам какво мисля за теб и ще се постарая да разбера кой си и ще направя тази история публично достояние, но този път с погрознялото ти име"

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?