Иновативен детски турнир в Пловдив

В Пловдив стартира за първа година детският иновативен блиц футболен турнир "Супер старс къп 2019". Той ще продължи до неделя, 13 януари.

Организатор е Футболна Академия Супер Старс – Пловдив. Футболният форум ще се проведе в новата зала "АТРИМ АРЕНА" и в него ще вземат участие общо 28 отбора, разпредели в две възрастови групи за деца, родени през 2010 г. и 2011 г., които ще играят мачове във формат футбол 7 и футбол 5.

Правилата са иновативни за турнири, организирани в България, и са заимствани от турнири, провеждани в Германия, Холандия и други западно-европейски страни.

Едни от най-добрите детски футболни школи и академии в страната ще премерят сили: Славия (София), Царско село, Национал (София), Витоша 13, Ферион (София), Барса Бг (София), Шампион (София), Локомотив (Пловдив), Ботев (Пловдив), ФА Супер Старс – Пловдив, Кронос (Пловдив), Пловдив Сити, Шампион (Стара Загора), Хебър (Пазарджик), Орлета (Пазарджик) и Беломорец (Асеновград).

Всички отбори ще получат отличия, както и индивидуални награди за най-добре представилите се участници и много изненади от организаторите. Водещ на церемонията по закриване на турнира ще бъде известният в Пловдив Стефан Лозанов, а призовите ще бъдат връчвани от футболисти на Локомотив Пд и Ботев Пд.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?