Следвайте ни

Илиана Раева разплака България с тези думи СНИМКИ

viber icon

Илиана Раева винаги е била от жените, които имат какво да кажат и знаят как да го кажат. В навечерието на 2021-ва тя публикува прочувствен статус в профила си във Фейсбук, който за секунди събра хиляди харесванния. Ето какво написа тя: "Днес е последният ден на една година, която всички ще помним дълго. Беше тежко и много различно. Коя ли година е била лека?!

Животът е борба, препятствия, изпитания и редки щастливи мигове, за да ни заредят с достатъчно сили и вяра за следващата житейска битка. Днес обаче аз искам да благодаря на отлитащата 2020 г. Ще споделя само някои от многобройните прекрасни моменти. Трудните и тежки мигове ще ги пропусна, защото мое дълбоко убеждение е, че трябва да умеем да виждаме, доброто, красивото и трябва да се научим да сме благодарни. Ясно е, че не красивото и доброто преобладават в живота ни в последните години, но истината е, че ги има и трябва да имаме очи, сърце и душа за тях, пише hotnews.bg.

*И така: Какво ще помня и ще остане в сърцето и душата ми от изминаващата 2020 г и за какво ще съм благодарна:

*Благодаря, че през тази година получихме двойна благословия с Наско - родиха се двете ни внучки Емили и Асияна. Благодаря за времето, в което цялото ни семейство (Наско, аз, двете ни дъщери с любимите си момчета, трите ни внучки и моят баща)изживя незабравими мигове заедно заради пандемията. Толкова много закуски с палачинки, вкусни обеди и вечери, всякакви вкуснотийки приготвени с много желание, кино-вечери с пуканки, вино, шоколади, игри с внучките, тераса превърната в детски кът, градина направена на детска площадка с батут и сглобяема къща за куклите, където игрите с невероятно енергичната малка Илиана станаха ежедневие...

*Наско засади своите три череши.

*С удоволствие наблюдавахме и коментирахме първо появата на люляците на майка, на цветята, на цветовете на ябълката, крушата, дюлата, сливата. Радвахме се на отрупания лешник, на достолепния орех, а есента сочните плодове и кехлибареното грозде бяха просто като вълшебна картина, на която се любувахме всеки ден. Разходките с трите ни кучета бяха спокойни и по-дълги от обикновено, а закачките с красивата ни котка сваляха бързо напрежението и умората.

*Изкарахме десет щастливи дни с трите внучки за първи път от 28 години на българското Черноморие и останахме много, много доволни. *През тази странна година Наско стана собственик на любимия си “Левски” с огромна подкрепа от привържаниците му. През същата тази година аз бях преизбрана за трети път за президент на БФХГ с пълно единодушие.

*Като начало “Левски” оцеля и не фалира, а прекрасните ни девойки от националния отбор спечелиха златен, сребърен и бронзов медал от Европейското първенство в Киев. Има и още разни красоти през тази година, но и тези са достатъчни, за да бъда благодарна. И в личен, и в професионален план хубавите моменти не липсваха. Този пост можеше да бъде друг и да изглежда по друг начин. Можех да изброя всички неприятности, през които преминахме.

 

И щеше да е също толкова достоверен, ако бях предпочела примамливата и удобна роля на жертвата. Защото в живота ни хубавото и лошото се редуват. И тази година имахме своите тежки и доста неприятни моменти. Но някак не успях да се науча да показвам тази страна от живота си. Нямам потребност да се правя на жертва, за да предизвиквам симпатии и всенародно одобрение. Може би, защото в живота си се нагледах на хора, които както казва великата Татяна Лолова “Има едни, дето им дай да страдат. И като страдат, и като си ги разказват изпитват неистово удоволствие. Аз пък искам да мога да не говоря никога за нещастия...” Ами и аз мисля така.

 

 

А и малко ли са болките на хората, за да ги натоварвам допълнително и с моите. Вярвам, че трябва да се научим да гледаме в облачното и навъсено небе и да търсим късчето гълъбово синьо, за да му се порадваме. Не трябва да се отчайваме и да губим вяра! Да! Тази година беше най-различната година за всички ни, но може би тя поиска и нас да ни направи по-различни... Сигурно трябва да сме по-различни... Нека не я отхвърляме! Нека се опитаме да я разберем! Нека осъзнаем посланията ѝ! Нека сме ѝ благодарни! Аз ѝ благодаря!", сподели Иляна Рева в поста си.

Коментари (13)

Вълчо мечков лисичков

Вълчо мечков лисичков

05.01.2021 | 18:19

Къде да имах твоя живот тоя блясък твоя лукс знаешли колко мие пенсията 200 лева сама напправи разбор как живея такаче пратими от твоето ядене и пиене и аз да разбера малко от живота

Отговори
0 0
Какъв

Какъв

02.01.2021 | 20:06

Разкош само,какъв лъскав живот,какво щастие!Брей на тая Господ само дава,дава,на други само взема,взема.. Нагла,безсрамна до безобразие!

Отговори
4 2
Деската

Деската

01.01.2021 | 13:50

Тази и нейния съпруг са толкова нагли и алчни за пари, че нямам думи. Разсипаха спорта в България. Да се махат незабавно!

Отговори
16 6
Иванов

Иванов

01.01.2021 | 12:57

Тая, която съсипа художествената гимнастика в България, докато тя царува във федерацията ще се радваме на 15 и 16 място, а тя продължава да говори за ерата на "златните момичета". Така ще е като се вкарват само платени шуробаджанаци в отбора! Илияна, не сме забравили как съсипа едно от наистина златните момичета на България-Цветни Стоянова! Айде се засрами и се скрий някъде!

Отговори
20 9
О. В. Ц. А.

О. В. Ц. А.

01.01.2021 | 12:21

На всяка "манджа е мерудия", все тя знае, все тя е права, изобщо все е тя... Изключително и безобразно голямо ЕГО, без основание обаче. Да се скрие някъде и да не досажда на хората би било най-добре за всички.

Отговори
19 6
Детелина

Детелина

01.01.2021 | 10:30

Неприятна жена! Цял живот не съм я харесвала ни за миг

Отговори
21 13
MOLI

MOLI

01.01.2021 | 14:13

ДАЛИ Я ХАРЕСВАТЕ ВИЕ ИЛИ АЗ,ВСЕ ЕДНО,НО...ТОВА Е И.РАЕВА.НАЛИ!!!!

Отговори
3 10
ФЕН

ФЕН

01.01.2021 | 09:42

Кат ти знам капацитета на пилешкият ти мозък ми е интересно кой ти се връзва да пише тия хвалебствия.

Отговори
18 9
Евача

Евача

01.01.2021 | 07:46

Дръта ку.р.в.а

Отговори
22 10
Паметлив

Паметлив

01.01.2021 | 04:19

Единодушно преизбран за трети път за шеф на федерацията?! Това ми мирише на времето на Тодор Живков. КОНГРЕСИТЕ НА БКП бяха с едни и същи муцуни до живот. Та и Раева ще е Мадам Шапка до насиране. Наско пък станал Собственик?! С чии пари се питам? На Мадам Шапка или с тези на федерацията, то не че има разлика?! Или верните фенове на Левски ще дават парички на вятъра? Наско няма откъде да вземе средства и не работи! Тогава?! И собственик ми звучи нагло. ОЩЕ ЕДИН СПОРТ ЩЕ БЪДЕ ПРИВАТИЗИРАНА, ЗА ДА ИЗДЪРЖА ЕДНО СЕМЕЙСТВО ОТ ДЕЦА, ДЪЩЕРИ И ЗЕТЬОВЕ!Браво, Мадам! Така се живее 100 години!

Отговори
43 11
Илко

Илко

01.01.2021 | 03:46

А добре ли ухае дупето на тиквата

Отговори
28 14
Деската

Деската

01.01.2021 | 14:07

Ти сигурно знаеш. Безсрамник!

Отговори
5 3
digeto

digeto

02.01.2021 | 18:30

A ми ти кажи.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?