Следвайте ни

И Шампион с пълна кошница в триатлона

viber icon

Повече от успешно завърши сезона по триатлон и СК”Шампион”(Пазарджик). На Държавното първенство в Камчия дълга дистанция шампионите спечелиха 9 медала - 1 златен, 3 сребърни и 5 бронзови.

В група 0 в равностойна битка на 1 секунда след шампиона се класира Красимир Георгиев, в група 1 Иванка Стоилова грабна бронз.

При момчетата Томас Григоров се класира на 1 място, а Михаил Чакъров на 3 място. В група 2 с бронзови медали се задоволиха Виктория Пенева и Александър Тодоров.

В група 3 и 4 участничките  ни в Световното по модерен петобой Виктория Стойнова и Михаела Зонова се класираха на 2 места.

С общо 41 медала завърши сезона по триатлон клуба, като шампионите със златни медали са 10 на брой - Симона Керезова(2), Томас Григоров(2), Георги Илиев(2), Михаела Зонова(3), Любомир Германов.

Сребърните медалисти са 15, а бронзовите 16.

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?