Следвайте ни

ХК Хасково стартира срещу Пангюрище за Купата

Следващите мачове на нашите момичета са дербито срещу носителките на купата от Бъки - Габрово в събота от 16,40 часа. В неделя хасковлийки играят със Сливница от 11,40 часа и с Етър - Велико Търново от 14,20 часа

ХК Хасково стартира срещу Панагюрище в събота от 12 часа за Купата на страната по хандбал за девойки до 19 години.

Хасковските хандбалистки с треньор Ирина Миладинова излизат за победа в първата среща в своята зала "Спартак".

Домакините на турнира за Купата ще играят по-късно и срещу другите си съпернички в опит да спечелят купата. В турнира участват най-силните отбори в България, в тази възрастова група, това са Бъки - Габрово, Етър - Велико Търново, Панагюрище, Сливница и домакините от Хасково.

Следващите мачове на нашите момичета са дербито срещу носителките на купата от Бъки - Габрово в събота от 16,40 часа.

В неделя хасковлийки играят със Сливница от 11,40 часа и с Етър - Велико Търново от 14,20 часа.

Припомняме, че Хасково за втора поредна година е домакин на надпреварата. Миналата година хандбалистките от клуба с президент Марияна Стаматова спечелиха сребърните медали в турнира, отсъпвайки само на най-добрия отбор на Бъки - Габрово. Хасковлийки спечелиха през м.г. титлата по плажен хандбал, за поредна година.

Сега хасковлийки са настроени и готови за реванш, въпреки тежката контузия на една от звездите си Василена Шомова, която скъса кръстни връзки на коляното. Сега в състава се завръща обаче другата националка от клуба Маринела Панайотова, която миналата година претърпя две операции от същата контузия. Капитанът на отбора и също национален състезател Християна Иванова, каза че искат да вземат реванш от габровки и да се преборят за Купата.

В залата се очаква да има и мощна агитка на домакините, която да ги подкрепя с тъпани и тромби.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?