Следвайте ни

Хебърци минаха успешно прегледите

viber icon

Всички футболисти на Хебър от основната група, стартирала подготовка в сряда са преминали успешно функционалните прегледи, съобщиха от пазарджишкия клуб.

На няколко групи възпитаниците на Николай Митов пътуваха до Пловдив за проверка на моментното им здравословно състояние и радващото е, че отклонения при прегледа не са били регистрирани.

Извън това травма в следващите дни ще лекува капитанът на тима Васил Геров, който е усетил неразположение още на първото занимания след лятната пауза.

Болежката на Геров е следствие на удар, който той получи по време на една от последните тренировки на отбора преди срещата с Германея преди 20 дни. 

Треньорът Николай Митов ще проведе още две тренировки на местна почва преди старта на лагера във Велинград в началото на другата седмица .

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?