Следвайте ни

Хебър с два лагера, показва новите утре

Два подготвителни лагера ще проведе по време на 40-дневната си лятна подготовка новакът във Втора лига Хебър(Пазарджик).

„Зелените” се събират утре вечер на стадион „Бенковски” за първа тренировка след кратката си лятна ваканция, а само няколко дни след това ще заминат на първия си лагер във Велинград.

След неговото приключване отборът ще има отново кратък престой в Пазарджик преди да отпътува към Банско в началото на юли, където ще проведе втория си камп.

На старта на подготовката ще станат ясни и всички съперници за контролите, както и местата за провеждане на проверките.

По традиция първия сбор на Хебър ще бъде предшестван от водосвет за здраве и успехи.

След това ще бъдат представени и всички нови попълнения на отбора, които към началото на подготовката трябва да достигнат цифрата 8.

Както вече писахме, в Хебър последователно бяха привлечени Димитър Везалов(Локомотив-Пловдив), Янко Ангелов(Локомотив-Пловдив), Асен Георгиев(Локомотив-Пловдив), Божидар Васев(Дунав-Русе) и Георги Андонов(Царско село).

За първия сбор от предсезонната подготовка в Пазарджик трябва да акостират още трима младоци.

Това са аматьорския национал от Пирин(Разлог) Георги Каракашев(халф) и младите надежди на Септември(София) Осман Хамдиев и Мартин Вълчинов.

Димитър Комсийски

Редактор-репортер екип "Спорт"

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?