Следвайте ни

Гришо го показа! Ето как

Най-добрият български тенисист Григор Димитров показа, че се гордее с това, че е българин! Първата ни ракета пусна трогателен фотос в социалните мрежи, на който грее знамето на България, а към него той добавя лаконичен и ясен текст: "Завинаги". Няма как да не се отбележи обаче, че думата не е изписана на родния език, а на английски.

 
Тук трябва да направим и важно уточнение, че това е един от малкото подобни случаи, в които хасковлията показва обичта си към родината.

Като цяло самото действие на Димитров навява на мисълта, че той може би намеква за предстоящия си избор, който трябва да направи относно Купа Дейвис. До 3 септември спортистът трябва да внесе яснота дали ще играе за България на турнира.

Звездата отказва участия от 2015 година насам, а ако го направи и сега, със сигурност пропуска Олимпиадата в Токио догодина.

Дончо Донев

Редактор-репортер екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?