Следвайте ни

Григор Димитров направи тревожно признание

Тревожно признание направи най-добрият български тенисист Григор Димитровпреди важния мач със Стан Вавринка днес на "Ролан Гарос". Двубоят ще започне след 17:00 часа, а Григор разкри, че продължава да има проблем с рамото.

"Сега оценявам и се радвам на всяка една победа, която постигнах. Наистина не ме интересува срещу кого се изправям, просто искам да побеждавам. Все пак съм играл срещу всеки от елита. Сега срещу Стан ще е един много, много важен мач за мен. Така ще е, защото имах много проблеми през последните два-три месеца. Трябва да се отбележи, че рамото ми не беше добре, не е добре. Много неща се промениха за мен. Да, сега получавам един свеж полъх с тези победи. Така че те ме карат да се чувствам прекрасно и да гледам с увереност напред", заяви Димитров. 

Гришо и Вавринка имат по 4 победи в досегашните си срещи, като последните две са за швейцареца, а българинът няма успех от 2016 година.

Дончо Донев

Редактор-репортер екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?