Георги Димитров събра телетата в Симеоновградско

Вкараха първите зимни народни борби в читалището на село Свирково

Само месец, след като взе голямата награда на борбите в Симеоновград, възпитаникът на хасковската школа Георги Димитров спечели и телето от първите зимни народни борби в село Свирково. Заради непрекъснатия дъжд, организаторите вкараха тепиха в читалището на селото и шоуто се състоя там. На финала студентът от НСА надви по точки Пресиян Михов от Ямбол. Трети при най-тежките стана Димитър Караиванов от Сливен.

Над 40 деца от Хасково, Сименовград и Стара Загора бяха разделени по категории и разпределиха наградния фонд. Първи станаха Димитринка Сергеева, Райчо Иванов, Валентин Тончев, Благой Стоянов, Адриан Илиев, както и братята Исус и Петър Велеви.

Наградите на победителите връчи лично кметът на Симеоновград Милена Рангелова. Възпоменателни грамоти за своя принос получиха още: председателят на ОбС Светлана Манолова, секретарят на община Симеоновград Павлина Илчева. С приз се сдоби като най-добър спортист на Свирково за всички времена двукратната вицешампионка по борба Виктория Владимирова.

Танцовият състав “Децата на Свирково” също забавлява хората край тепиха.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?