Следвайте ни

Гаджев: Тепърва много отбори ще се съобразяват с Хебър

Направилият в мача с Литекс официален дебют за Хебър бивш национал Владимир Гаджев не скри задоволството си от спечелената важна победа на своя тим.

"Литекс са един от добрите отбори в тази група и аз поздравявам всички момчета, които взеха участие за Хебър в този мач. Победата бе изключително трудна, но в същото време много сладка", призна Гаджев.

"На мен футболът ми липсваше през последните 9-10 месеца.

Въпреки че не съм готов, въпреки че съм тренирал само 2 пъти заедно с момчетата, казах на треньора, че ако се наложи бих влязъл да помогна с каквото мога и сега съм изключително щастлив, че победихме.

На този етап ще бъде трудно да играя значително повече минути, тъй като контузията беше изключително тежка и изисква много време. Аз благодаря на всички хора, които ми помогнаха във възстановяването. Реално са минали 5 месеца и 10 дни от операцията, а това е твърде малък период. Нормалното е 7 месеца, аз го направих с 60 дни по-рано. Имам тепърва още какво да наваксвам функционално, но съм амбициран да се завърна пълноценен в игра, колкото се може по-скоро", сподели Владо.

Той коментира и напрегната обстановка в отбора през последните дни.

"Според мен напрежението в Хебър се вкарва умишлено и изкуствено основно отвън. Имам в предвид от други хора и клубове във Втора лига. Те виждат, че при нас нещата са добре. Развиваме се постепенно. Имаме проект и цели, които си следваме. Разбирам ги, но мога да им кажа, че в следващите години ще трябва да се съобразяват с нас", заяви убедено полузащитникът.

Димитър Комсийски

Редактор-репортер екип "Спорт"

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?