Следвайте ни

Гаджев: Чувствам се много добре

viber icon

Най-новото попълнение на Хебър Владимир Гаджев завърши първата си тренировъчна седмица, след като подписа с отбора на родния си град.

"Ще се радвам да играя в Хебър и да продължа семейната традиция. Надявам се феновете да бъдат въоръжени с търпение.

Защото това, което се прави в Пазарджик, изисква време. Трябва да бъдат търпеливи. Футболистите ще даваме всичко от себе си, за да може хората в града да се гордеят", сподели синът на пазарджишката футболна легенда Георги Гаджев.

"Очакванията ми са високи. Надявам се нещата, които сме планували, да бъдат постигнати. Чувствам се доста добре, но това може да е малко измамно. Подготвям се кондиционно, за да може в най-скоро време да бъде готов. Винаги е добре, когато си в родния си град. Чувствам се страхотно. Имам много приятели и познати тук. Доста време не се бях връщал в Пазарджик. Сега ще имам възможност да се видя с всеки един”, коментира 32-годишният халф, който за момента тренира отделно от съотборниците си.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?