Гаджето на Мико иска да замести Мария Гигова

Световната шампионка с ансамбъла от Измир Християна Тодорова (която е гадже на тенисиста Димитър Кузманов) е кандидат за член на Техническия комитет по художествена гимнастика. Носителката на бронзов медал от Игрите в Рио де Жанейро ще се опита за замени в този орган великата Мария Гигова.

„Моята кандидатура е гласувана от управителния съвет на Българската федерация по художествена гимнастика. Проведох много разговори, както със самата Мария Гигова, така и с Илиана Раева, с Мария Петрова. Обсъдихме дали е време, дали ще мога да се справя с тази отговорност. Те ми гласуваха пълно доверие. Заради това доверие, сега отговорността ми е още по-голяма. Мария Гигова няма как да бъде заместена. Тя е име и лице в художествената гимнастика, което трудно някой ще замести. Аз ще дам всичко от себе си поне малко да се доближа до нея“, сподели специално за БНР световната шампионка от шампионата в Измир и допълни:

„Знам, че никак няма да ми е лесно. Тя самата ми каза, че това е много отговорна и доста трудна задача. Подготвя ме за трудностите. Подготвя ме за нещата, които трябва да очаквам. В същото време казва, че за нея аз съм човека, който може да се справи на тази позиция. Вярва в мен и е напълно сигурна, че няма да имам никакви трудности и проблеми. Това ми вдъхва кураж и ме мотивира. Благодарна съм й за подкрепата“, каза още европейската шампионка.


 


„Ще трябва да се науча да водя политика. Имам си едни от най-добрите ментори, особено в лицето на Илиана Раева. Мисля, че железните нерви ще ми помогнат наистина да бъде хладнокръвна, да не позволявам на емоциите да надделяват, да взимам грешни решения. Както се казва ще трябва да се науча първо да помисля 10 секунди преди да кажа нещо. Всичко е игра на нерви. Всичко е психика. По време на конгреса също ще е доста трудно. Свободните места ще са 4, а кандидатурите ще са между 15 и 20 и то от цял свят. Битката ще е много тежка. Много се надявам да бъда една от тези четири избрани. Но…ако не стане няма да се окажа. След 4 години пак ще си подам документите, ако пак не стане ще изчакам още 4 … докато не ме приемат. Не се предавам лесно“, завърши Християна Тодорова.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Ивелина Борисова

Ивелина Борисова

21.05.2020 | 19:34

Извинете, но мисля, че заглавието ви е меко казано обидно за това момиче, световна шампионка и бронзов медалист от олимпийски игри... Моля Ви, осъзнайте се!!!

Отговори
8 1
Илиана

Илиана

21.05.2020 | 18:34

Меко казано обидно заглавие, при всичките й успехи да я представите като гаджето на Мико...

Отговори
9 1
Юлиян Ангелов

Юлиян Ангелов

21.05.2020 | 21:02

Предполагам сте забелязали, че това е пловдивска медия и няма нищо обидно в заглавието. Факт!

Отговори
2 1

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?