Следвайте ни

Габриела Петрова вече е в Токио със своя треньор Атанас Атанасов

viber icon

Голямата надежда на атлетиката ни за медал на Олимпиадата в Токио Габриела Петрова е вече в Япония. Вчера състезателката на Локомотив Пловдив замина за Страната на изгряващото слънце с личния си треньор Атанас Атанасов. От днес тя започва тренировки и аклиматизация. Първият й старт е точно след седмица.

"Скачам на 30-ти, това е седмия ден от пристигането ми. Надявам се, че ще успеем да се справим с аклиматизацията. Започнат още тук да обръщам часовата разлика. Ставам по-рано, тренирам в часовете, в които ще скачам там. Надявам се и Господ да е с нас и да успеем да се справим. Искам успешна реализация. Искам да скоча малко повече от това, което съм скочила до момента. Много сме близко като резултати в ранглистата. Мисля, че за първи път има 32 квоти. Ще бъде много трудно. Няма да е лесно, но се надявам, че ще успея да се реализирам“, сподели на тръгване Габи.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Спортист

Спортист

23.07.2021 | 17:11

За ваше сведение има разлика между олимпиада и олимпийски игри . Олимпиада се нарича времето между две олимпийски игри тоест четирите години за подготовка на състезателите.Справка учебник за ВИФ -И Ф К.с поздрав.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?