Футболен турнир „Живей истински!” за девети път в Пловдив

На 30 Май 2019 г. Общински съвет по наркотични вещества с Превантивно- информационен - Пловдив, организират девети по ред междуучилищен мини-футболен турнир под надслов: „Живей истински!”. Инициативата е част от годишната им кампания: „Не прави днес това, за което ще съжаляваш утре!” и се реализира под патронажа на кмета на Община Пловдив инж. Иван Тотев.

Събитието  ще се  проведе  на Гребната база, футболни игрища на Младежки център в рамките на деня с начало 10.00 часа.

За Купата на Общински съвет по наркотични вещества с Превантивно - информационен център ще се борят  ученици от 8 /осем/ пловдивски училища - гимназиален курс на обучение. По този начин всички участници ще покажат една различна алтернатива за уплътняване на свободното време на младите хора чрез ангажиране със спортни мероприятия в борбата с наркотичните и психоактивните вещества.

Футболния турнир ще се проведе с любезното съдействие на Председателя на ЗС на БФС – Пловдив, който ще осигури съдийски състав и част от наградния фонд.

 Почетни гости на мероприятието ще бъдат зам.-кметът по спорт, младежки дейности и социална политика Георги Титюков, директорът на Дирекция „Спорт и младежки дейности“ Петър Зехтински  и Атанас Пашев.

За всички участници в турнира са подготвени футболни награди – отборни и индивидуални.

Очакваме Ви на официалното откриване в 10.00 ч., както и на церемонията по награждаването на победителите и участниците, около 13.30 ч.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?