Следвайте ни

Фенклубът на Локо в помощ на пострадал треньор

Фенклубът на Локомотив Пловдив поде поредната благотворителна кампания. Най-старото официално сдружение на футболни привърженици стартира инициатива в помощ на треньора по муай тай Бони.
Състоянието му е стабилизирано към момента, като е извършена оперативна намеса и е остранен тромб. Бунсонг не е български гражданин и лечението му не минава през Националната здравноосигурителна каса (НЗОК). Той се нуждае от финансова помощ, тъй като не е осигурен.


"Приятели, днес с тъга научихме, че нашият дългогодишен другар и треньор Бони е получил инфаркт и се намира в тежко състояние в УМБАЛ - Пловдив. За възможното му възстановяване ще с нужни 5000лв. В тази връзка от утре Фенклуб Локомотив Пловдив ще постави каси за дарения на Лаута във фен магазина и кафето до бариерата. Нека помогнем! Благодарим предварително на всеки отзовал се на този зов за помощ!", гласи съобщението на официалния сайт на фенклуба.

Неговият възпитаник – Красимир Карагяуров, веднага отвори сметка, чрез която да събере необходимите средства.

Номерът на сметката е BG13RZBB91551005903515. Титуляр е Красимир Георгиев Карагяуров.

Дончо Донев

Редактор-репортер екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?