Евро 2021 идва под открито небе в центъра на София с EURO CAMP и Спорт Тото

Лятото ще мине под знака на страхотни спортни емоции, а в петък, 11 юни, в Рим се открива Евро 2021 - голямото футболно събитие на годината. Отложено с 12 месеца, то ще събере погледите на континента, а и на света, като в 11 града на Европа ще има мачове и тръпка около тях.

Направете ги 12... Заслуга за това има и Българският спортен тотализатор.

От 11 юни до 11 юли, паркът зад музея “Земята и хората” се превръща в неофициален 12-ти град на европейското с организирания EURO CAMP - мястото, където ще се гледат мачове, ще се пие бира, ще се играят игри, ще има емоции и настроение.

Шатрите вече са готови, екранът с размери 7х4 метра - тестван, а на него от петък тръгват мачовете.

Със съдействието на Българския спортен тотализатор, ивентът ще е атракцията на софийското лято. Спорт тото за първи път участва в организацията на подобно мащабно мероприятие, а ролята на му е много важна. Именно БСТ е предвидил доста атрактивни "подправки" към гледането на мачове – турнир по джаги, тенис на маса, плажен футбол и куп още изненади. Естествено, всеки посетител може да опита късмета си с любимите игрите на Тотализатора, които през целия месец ще се продават на място в фестивалния комплекс. А както знаем, игрите на Спорт тото имат мисия - помагат на спорта у нас.

Ще се гледа не само футбол. От 28 юни стартира "Уимбълдън", ще има надпревари във Формула 1 и на екрана в парка всички тези събития ще се следят. В деветте дни без мачове ще има други ивенти, концерти и т.н.

С помощта на Столична община и Българския спортен тотализатор ще се реализира този камп. Предвидени са шатри с премиум видове бири,  стрийт фууд с храни от:  Бавария, оригинална паеля от Испания, барбекю, бургери, коктейли...

За изненадите на времето, шатра с размери 15х25 метра има готовност да подслони зрителите. Екранът от последно поколение е  направен така, че да се приплъзва към зрителите за мачовете. За удобства и релакс са разположени  шезлонги, пуфове за сядане, хамаци и кътове за четене..

Цялото събитие е насочено към семействата, към хора с деца, като е подходящо и  за приятелски компании. Ще има шатра с настолни игри, забавни занимания, федербал, стрелба с лък...Предвидени са куизове, програма с водещ, както и друг тип събития за дните без мачове.

EURO CAMP стартира в петък, като ще работи след 15:30 часа в делничните дни до края на последния двубой (около полунощ), а през уикендите - целодневно с разнообразието му от забавления, с които времето до мачовете ще минава неусетно.

Така, че на 11.06 от 18:30 часа  най-голямото футболно събитие идва в София, благодарение на активното съдействие на Българския спортен тотализатор и организаторите от BGLIVEMUSIC- Борис Гълъбов и Алекси Калев. Обещаваме ви  настроение, както подобава на такъв форум.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?