64

Експресно завръщане: Кобрата с нокаут в първия рунд

Кубрат Пулев се завърна на ринга с нокаут срещу Фланк Мир в последната секунда на първия рунд в революционния формат "Триадна битка" на галавечер в Тексас, организирана от "Трилър". 

"Съперникът ми е много добър и го уважавам, той е шампион в ММА. Но бях прекалено добър, прекалено бърз за него и той изобщо не виждаше ударите. Това е невероятен нов формат и може би това е бъдещето", каза Пулев, който получи и шампионски пояс на "Триадната битка" в чест на победата.

Пулев започна с ляв прав в тялото и ляв прав в главата, което провокира Мир веднага да влезе в клинч и да започне да придържа ръцете на съперника. Двамата разменяха къси юмруци в главата, а при отдръпването Кобрата вкара хубава комбинация ляв-десен в целта. Нова такава успешна канонада видимо разклати Мир, който определено изпитваше трудности да се придържа на крака. Още един унищожителен десен прав в главата на американеца го разлюля и той изглеждаше в безсъзнание, независимо че стоеше на крака. Кубрат спортсменски не нанесе повече поражения на Мир, а реферът Дан Миралиота с голямо закъснение маркира ТКО в самия край на рунда.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
Бай Кольо Нокаута

Бай Кольо Нокаута

28.11.2021 | 13:42

Целият този цирк повече ми приличаше на балетно представление,отколкото на боксов мач.Ако Пулев държеше на имиджа си,въобще не трябваше да участва в такива измислени неща.Яд ме е,защото все пак е наше момче.

Отговори
4 0
Мимето

Мимето

28.11.2021 | 13:32

Братски клинчове-прегръдки от първата секунда и никаква тръпка. Мачът е нагласен.

Отговори
4 0
Боец

Боец

28.11.2021 | 12:25

Пълна пародия

Отговори
5 0
Пловдив

Пловдив

28.11.2021 | 08:42

Браво КОБРА!

Отговори
11 2

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?