Следвайте ни

Експлозивно: Мистерията разгадана, открит е новият собственик на Ботев

viber icon

Непрогледната тъмнина, която задушаваше Ботев, бе промушена от меча на светлината, която ме озари преди минути! Вярно е! Има хора в сянка! Частна психиатрична клиника е новият собственик на "канарчетата"! Патроните в бели престилки дават луди пари на местните италианци, за да разиграват постановки по осем пъти на ден, с цел да се провери психическата устойчивост на народонаселението. Податливо ли е на косопад, дифтерит и опити за насилие! Би ли сменил нечий пол или срутил сграда?

Това е истината! Още една шокираща новина бе разкрита със светлината на джедайското ми оръжие. Не съществува никакъв Малу! Няма такъв човек! Това е Христолов, дегизиран с козметика от драматичния театър и депото на гара  "Филипово"! Пичони е истински и играе Д'Артанян в летен театър в Кремонезе!

Още сензационни новини! Паметникът на поета пред "Колежа" проходи и се нареди на опашка за златния дъжд, който се посипа от касата в административната сграда. Паметникът протестира, че буквите са му изсветлели, защото редовно мерцедес на габарити светил в лицето му с часове!

Масови безредици настанаха в района на булевард "Източен" след финансовия водопад. Баничари бият с точилки юноши на Ботев, за да си вземат част от парите за пирожки и зелени сокчета, които последните им дължат. Двама ентусиазирани фенове изшмъркаха от радост пешеходната пътека на кръстовището с  "Богомил" и предизвикаха верижна катастрофа с две каруци, натоварени със светлинното табло от стадиона.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?