Следвайте ни

Експлозивно: Мистерията разгадана, открит е новият собственик на Ботев

viber icon

Непрогледната тъмнина, която задушаваше Ботев, бе промушена от меча на светлината, която ме озари преди минути! Вярно е! Има хора в сянка! Частна психиатрична клиника е новият собственик на "канарчетата"! Патроните в бели престилки дават луди пари на местните италианци, за да разиграват постановки по осем пъти на ден, с цел да се провери психическата устойчивост на народонаселението. Податливо ли е на косопад, дифтерит и опити за насилие! Би ли сменил нечий пол или срутил сграда?

Това е истината! Още една шокираща новина бе разкрита със светлината на джедайското ми оръжие. Не съществува никакъв Малу! Няма такъв човек! Това е Христолов, дегизиран с козметика от драматичния театър и депото на гара  "Филипово"! Пичони е истински и играе Д'Артанян в летен театър в Кремонезе!

Още сензационни новини! Паметникът на поета пред "Колежа" проходи и се нареди на опашка за златния дъжд, който се посипа от касата в административната сграда. Паметникът протестира, че буквите са му изсветлели, защото редовно мерцедес на габарити светил в лицето му с часове!

Масови безредици настанаха в района на булевард "Източен" след финансовия водопад. Баничари бият с точилки юноши на Ботев, за да си вземат част от парите за пирожки и зелени сокчета, които последните им дължат. Двама ентусиазирани фенове изшмъркаха от радост пешеходната пътека на кръстовището с  "Богомил" и предизвикаха верижна катастрофа с две каруци, натоварени със светлинното табло от стадиона.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?