Efirbet: Ето кои букмейкъри имат по-голям шанс за нови клиенти

Кои са най-честите варианти да гледаме дадено спортно събитие? Обикновено се радваме на специални оферти от различните кабелни оператори, с предложение да се спрем на техните платени спортни канали, покриващи до голяма степен интересните дербита.

Наскоро разбрахме, че можем да използваме и мобилни приложения като това, което излъчваше мача на Кубрат Пулев и Антъни Джошуа. Има една сериозна практика, която не е точно легална, но все пак е налична – различни свободни стриймове. Като цяло винаги ще намерим достъп до любимите моменти, а и не трябва да забравяме, че предстоят много сериозни изяви, все пак наближава Евро 2021, Олимпийските игри в Токио, Шампионска лига също се завръща. 

С оглед на това, трябва обаче да не пропускаме още една възможност, предлагана от света на букмейкърите – прякото предаване. Това е опция, която все по-често се предпочита от феновете по няколко причини и именно тя е сред най-търсените, когато дойде време за избор на оператор. Какво представлява? Без значение какво устройство използваме, ако разполагаме с качествен интернет, спокойно можем да гледаме редица събития, които предлагат тази опция. В зависимост от самите изисквания, някои оператори предлагат на всеки играч достъп, докато има депозит в сметката, други пък искат да има минимален залог на конкретна среща. Докато гледаме самото събитие, можем да се изненадаме и от приятното наличие на микропазари. 

Същите ни позволяват да направим прогноза за всичко, което се случва на терена. Ако разгледаме малко по-подробно обзорът на букмейкъра Bwin от Efirbet, забелязваме, че прякото предаване е не само налично, но и ни позволява да гледаме любимите дисциплини на всяко избрано устройство, което използваме. Практиката показва, че все повече почитатели предпочитат точно това предложение, спрямо спортните канали. На първо място можем да гледаме само срещите, които искаме, след това добавяме и сериозния шанс за печалба – съмняваме се, че някой доставчик на спортни канали някога е предложил няколко месеца като бонус и не на последно място – винаги имаме възможност да изберем кога и какво да гледаме. Ако се замислим, спортните канали, когато липсват турнири, запълват времето със стари репортажи, а такива можем да открием през цялото време свободно в интернет. 

Дори и нашите прогнози да не се изпълнят, можем да редуцираме риска с помощта на кеш-аут функцията. В случай, че избраният отбор не само не оправдава очакванията, а и очевидно е на път да изгуби, имаме възможност да изтеглим залога си срещу минимална такса. А ако сме убедени, че има шансове на терена да се случи чудо, трябва да предложим собствен залог на букмейкъра или така наречения bet builder. Двете функции ни позволяват не само да бъдем по-смели, но и често да превърнем следващото любимо дерби в далеч по-вълнуващо изживяване. 

До този момент не трябва да забравяме, че всички оператори се стараят да подпишат колкото се може по-сериозни договори и да разширят още повече спортните дисциплини в тази функция. Това предложение ни позволява да се забавляваме по време на срещата, да следим много подробно пазарите, да правим прогнози в реално време и най-вече да извлечем максимума от 90-те минути на една футболна среща. 

Изборът зависи от нас, докато операторът предоставя всички възможности. С оглед на това, когато 5G стане по-разпространено, най-вероятно ще гледаме по няколко срещи едновременно. Въпросната опция не е нова, но ще забележим, че не всеки букмейкър я притежава и точно по тази причина трябва да обръщаме по-сериозно внимание на предлаганите опции в портфолиото на всеки оператор. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?