Следвайте ни

Две талантливи девойки са №1 на Компас-94 за 2017-а

Деяна Попова бе избрана за най-добър състезател, а съотборничката й Габриела Нанева за най-полезен

ХАСКОВО

 

Деяна Попова бе избрана за най-добър състезател, а съотборничката й Габриела Нанева за най-полезен за изминаващата 2017-а година. Това показа равносметката на резултатите, които УС на Клуб по спортно ориентиране Компас 1994 (Хасково) определи по традиция в дните преди Коледа.

Даяна Попова е бронзов медалист при девойките до 16 г. от Държавното нощно първенство, Габриела Нанева е четвърта на същия старт, но в групата на 18-годишните. Габриела спечели и кроса от Димитровград до Хасково в нейната възрастова група. В компания на Александра Борисова трите девойки постигнаха едно хубаво класиране – четвърто място, на секунди от медалите на щафетното състезание при 20-годишните на Държавното лятно първенство в Елена. И трите състезателки учат в Езиковата гимназия и са много добри ученички.

“Даяна и Габриела спечелиха доста призови места и в Регионални състезания и Национални купи. Този сезон участвахме в повече от 20 състезания и хубавото е, че доста деца от клуба се включиха в тях и се представиха успешно.  Надяваме се Димчо Фърталев, Александра Тенева, Ивана Делчева, Дияна Янева, Виктор Цеков, Митко Йорданов, Мартин Ивайлов, Даниел Йорданов и Ванеса Димчева да са следващите призьори в предстоящите състезания за 2018 г. В нашата дейност много ни помагат Община Хасково, Министерството на Младежта и Спорта и семействата на децата занимаващи се със спортно ориентиране”, направи своеобразен разбор, президентът на Компас 94 Тодор Стратиев./Марица

 

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?