Две шокиращи причини Локо да удари Страсбург

Локомотив Пловдив има две нови причини да продължи напред в Лига Европа с победа над Страсбург и да се пробва за групите с Айнтрахт Франкфурт.

За любителите на съвпаденията ще кажем, че резултатът ще е 2:1 за Локомотив на "Стад де ла Мейно".

Първата причина - от френското посолство у нас увъртат с издаването на визи на Стивън Езе и Парвиз Умарбаев, тъй като двамата са от рискови държави - съответно Нигерия и Таджикистан. Не ви ли напомня това на проблемите с визите на Любо Пенев и Емо Костадинов през 1993 година. Тогава халфът от Кършияка Георги Георгиев ги прекара нелегално през границата и всички помним какво се случи на франсетата на "Парк де пренс", който по спомени на надменни наши колеги, организиращи раздаване на една топка се превърна в "Парка на говедата".

Незнам какво се опитват да постигнат французите в абасадата им в София. Най-много да се окаже, че Стивън Езе е две-три години по-възрастен, а Парвиз всъщност се казва Лионел и е истинският Меси, а не онзи, който обира Топките с екипа на Барселона.

Втората причина, и най-важната е, че френските дипломати некак неочаквано помагат на Бруно Акрапович да си нареди правилно състава. Ясно е, че трудноподвижният Стивън е лесна плячка за бързоногите нападатели на Страсбург. ако не играе, то отзад ще се разчита на Петрович и Малембана, който още не е показал на какво е способен и е енигма и за скаутите на Страсбург. Томашевич е наказан. Това ще стане причина и Аралица най-сетне да заиграе на по-задни позиции, с което повишава шансовете за гол на Локомотив.

В тая мешавица заради визите, ще изкристализира и отборът на Локомотив, който може да вкара повече от един гол на Страсбург. Моментната форма на Димитър Илиев и головият нюх на Ожболт гарантират това.

И така, гледайте в четвъртък от 21.45 какво ще се случи на "Стад де ла Мейно", ще останете изненадани.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Y

Y

13.08.2019 | 22:25

Калчо,Калчоооо ще я налапаш ти!

Отговори
4 1
Калчо

Калчо

13.08.2019 | 18:33

Ще налапат хурката - каквото и да правят .

Отговори
5 11
26

26

13.08.2019 | 15:58

Победа за Пловдив!!!

Отговори
19 3

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?