Два варианта за Кобрата докато чака Анди Руис и Антъни Джошуа

Два варианта за бъдещ мач на Кубрат Пулев се появиха в американските и английските медии в последните часове. И при двете възможностти става дума за битка на професионалния ринг до края на годината.

За първата опция спомена боксовият журналист Франсиско Саласар на профила си в „Туитър“. Той твърди, че Кобрата може да излезе на ринга на 9 ноември в Ню Йорк, когато главното събитие на вечерта ще бъде битката между Джамел Херинг и Ламонт Роуч. За този мач още се издирва опонент на българина. В момента се търси място за провеждане на галавечерта и се оглеждат два варианта в щата Ню Йорк – Верона и Лонг Айлънд.

В същото време „Скай Спортс“ информира, че има шанс Пулев да излезе на ринга на 7 декември в Саудитска Арабия. Това ще бъде в същата вечер, когато ще се играе реваншът между Анди Руис и Антъни Джошуа за световната титла. Голяма е вероятността мачът да бъде срещу руснака Александър Поветкин.

Такава битка обаче крие рискове за Кобрата, тъй като при загуба ще се лиши и от ролята си на задължителен претендент за световната титла във версия IBF, която му гарантира среща на ринга с победителя от мача между Руис и Джошуа.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?