Джени изнесе лекция на Кубрат Пулев по сексуален тормоз

Американската репортерка Дженифър Равало, известна още като Джени Суши поднови с пълна сила атаките си към българския професионален боксьор Кубрат Пулев и екипа му. "Кубрат Пулев не е жертва и очевидно не разбира какво е сексуален тормоз", заявява Джени Суши, в изявление, публикувано от адвоката ѝ Глория Олред. Двете дадоха нова пресконференция, в която обвиниха промотъра на българския боксьор Боб Аръм, че е наговорил лъжи за поведението на Равало в дните около мача на Пулев с румънеца Богдан Дину. Малко след победата си българинът целуна репортерката по устата, което доведе до спиране на лиценза му от спортната комисия в Калифорния. Той беше глобен и принуден да изкара курс, свързан със сексуалния тормоз.
Олред заяви, че е изпратила писмо до изпълнителния директор на комисията Анди Фостър, в което посочва, че Аръм е направил изказване със серия лъжливи твърдения за поведението на клиентката ѝ. Според адвоката от изказването на Аръм може да се заключи, че както Пулев, така и промотърът му не са поели отговорност за стореното от българина. Тя иска лицензът на Аръм също да бъде отнет.

"Боб Аръм вярва, че Кубрат е жертва. Кубрат Пулев не е жертва. Пулев беше наказан заради сексуален тормоз. Пулев сграбчи лицето ми и ме целуна с устата си, а след това ме хвана и за задните части. Аз не съм се съгласявала да ме целува или да ме хваща за задните части. Никой мъж не трябва да сграбчва жена, да я целува или да я докосва без позволението ѝ. Очевидно е, че Боб Аръм и Кубрат Пулев не разбират какво е сексуален тормоз. Боб Аръм промотира лъжи и не се интересува кого наранява или смачква", допълва Равало.

Пулев подписа с агенцията на Аръм "Топ ранк" миналия декември и се насочи към американския пазар. Тогава промотърът заяви, че през 2019 г. българинът ще стане световен шампион. На 22 юли българският боксьор ще трябва да се яви отново пред комисията в Калифорния и да представи доказателства за приключването на курса. Ако той не изпълни условията, наказанието му ще бъде удължено на 12 месеца.

Оцени новината

Оцени новината
2/5 от 1 оценки
2/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Опулена Ковра

Опулена Ковра

27.06.2019 | 06:43

Що така бе ,първо целуваш ,после плачеш ...

Отговори
2 0

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?