Следвайте ни

Девет медала за каратекита на АСКК Тракия от Националното

viber icon

Общо 9 отличия спечелиха каратеките на ЗА АСКК ”Тракия” на първото за 2020г Национално първенство за мъже и жени в дисциплината – ката и кумите.

На 22 и 23.02.2020 г. в София се проведоха първите мероприятия на Федерация Българско карате Шинкиокушин. В първия почивен ден федерацията проведе общо събрание и Съдийски семинар, в който взеха участие всички настоящи и бъдещи съдии.

Дискутираха се различни казуси, проведе се обучителен курс за кадидат съдиите и официално бяха връчени защитените черни колани от предходната година, които пристигнаха от Япония.

На 23.02.2020г се проведе националното първенство за мъже и жени по ката и кумите и мъже и жени 2-ра дивизия. Каратеките на АСКК ”Тракия” завоюваха 4 златни медала, 2 сребърни и 3 бронзови отличия, както и купа за най-технична състезателка.

Златни отличия за клуба спечелиха: Николай Димов/мъже 2ра девизия, 70кг/, Видьо Генев / мъже 2ра девизия, 90кг/, Ноел Николов /мъже, 85кг/ и Иванка Делева /жени, +60кг/, която бе отличена и с купа за най-технична състезателка.

Със сребърни медали се завърнаха: Дейвид Алтипкадир/мъже, 2 ра девзиия, +90кг/ и Андриян Петров /мъже, 2ра девизия, 80кг/

Бронзови медали завоюваха: Илиян Христозов/мъже, 75кг/, Димитър Генов /мъже, 75кг/ и Костадин Чакъров /мъже, 2ра девизия, 80кг/.

Представителите на ката Георги Атанасов, Павлин Христозов и Светлана Тимова не успяха да достигнат до призовата тройка.

Другите двама каратеки на АСКК „Тракия” – Димитър Александров и Румен Лазаров записаха един добър дебют на татамито.

Следващото Национално първенство за юноши, девойки, кадети и кадетки ще се проведе на 22.03.2020г в гр.Севлиево.

Юлиян Ангелов

Юлиян Ангелов

Журналист - екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?