Дават лейтенантски пагони на Кобрата утре

Един от най-успешните български състезатели в професионалния и аматьорския бокс Кубрат Пулев ще бъде повишен от сержант в лейтенант от резерва на Въоръжените сили на Република България. Тържествената церемония по присвояване на военното звание „лейтенант“ от резерва на Кубрат Пулев ще се състои на 18 декември, сряда, в Министерството на отбраната. 

Пагоните ще му връчи министърът на отбраната Красимир Каракачанов в присъствието на заместник-началниците на отбраната генерал-лейтенант Димитър Илиев и вицеадмирал Емил Ефтимов, представители на Министерството на младежта и спорта и други официални гости, информираха от пресцентъра Министерство на отбраната.

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов ще награди и десетте най-добри спортисти на Министерството на отбраната, военните спортни клуба, класирани на първите три места в държавните военни първенства на Националната военна спортна федерация, и други изявени през годината състезатели и спортни деятели с принос към българския военен спорт.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?