Данчо Чолов и Иван Ранчев се завърнаха в Хебър

Младият футболен специалист Йордан Чолов се завръща на работа в родния си клуб Хебър(Пазарджик).

Известният още като пазарджишки Бекъм 35-годишен треньор ще учи на футбол подрастващи в школата на клуба.

Досега той правеше това успешно в ДФК „Орлета”, но перспективите за развитие и професионално израстване явно са натежали при избора му да приеме предложението на Хебър.

Данчо Чолов изказа благодарностите си на досегашния си работодател Валентин Карагьозов, собственик на „Орлетата”, който преди няколко години му даде шанс за работа.   

Освен него на „Бенковски” – 200 като треньор в ДЮШ-а на клуба се завръща и друг кадър на Хебър - Иван Ранчев.

Подобно на Чолов и той е бивш футболист на хебърци, като двамата дори играха заедно в продължение на няколко години, защитавайки клубната емблема на най-успешният футболен клуб в областта.  

Иван Ранчев също идва от школата на ДФК „Орлета”.

Като ново име в „Академия Хебър” се спряга и това на пловдивчанинът Васил Кузманов.

Той пазеше вратата на хебърци в периода между 2004-2007 г. За последно се занимаваше с подготовка на вратарите на АФК Хасково.

С него, както и с още един местен футболен специалист  шефът на школата на Хебър Спас Спасов обаче ще има финални разговори преди да се сложат парафите за назначение на работа.

Както вече обявихме в школата на Хебър започват да работят и досегашните състезатели на мъжката представителна формация на клуба Мартин Сечков и Цветан Павлов.

Разпределението на отделните гарнитури, които новите и стари треньори в ДЮШ-а ще поемат би трябвало да бъде изяснено съвсем скоро, съобщиха от канцелариите на „Бенковски” – 200.  

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?