Четирима юноши от Спартак летят за Португалия

Четирима футболисти от просперираща школа на Спартак летят за Португалия утре. Момчетата от набор 94 ще играят за националния ни тим. Селекционерът Ферарио Спасов повика в отбора на България Иван Филипов, Лазар Марин, Радослав Терзиев и Лъчезар Ангелов. В последния момент в селекцията на Феро влезе Радо Терзиев, който е капитан на отбора на Спартак. Терзиев зае мястото на контузилият се играч на Марица Илия Илиев.

Така в отбора на България при 15-годишните има само четирима пловдивчани, като всички те са само от школата на Спартак. В държавната селекция няма представители на другите пловдивски клубове. Терзиев, Ангелов, Марин и Филипов са част от отбора на Спартак, който е шампион на България в своята възрастова група и носител на купата на БФС. Треньори на талантите са Митко Джоров и Тодор Живондов.

Пловдивчанчетата ще бъдат с националния тим до 12 април в Португалия. Там българчетата ще играят в силен международен турнир. Водач на делегацията е Михаил Мадански, които също е помагал при селектирането на отбора от набор 94.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?