Цецо Карагьозов ще надува свирката на Чепинец - Брацигово, вижте останалите назначения

Днес  ще се играят отложените от 4-ти март срещи от 16-тия кръг на "А" ОФГ.

Пазарджишкият арбитър Цветомир Карагьозов ще раздава правосъдие в дербито на кръга между тимовете на Чепинец и Брацигово.

Лайнсмени на мача във Велинград ще бъдат Георги Шиндаров от Панагюрище и Стоил Малинов от Пазарджик. Делегатското назначение бе връчено на бившия рефер Петър Стайков от Пазарджик.

Битката за оцеляване между Спартак (Калугерово) и Братаница бе поверена на Станислав Апостолов от Стамболийски. Засади ще маркират Невелин Гугутков и Любомир Босаков. Съдийската тройка ще бъде оценена от Асен Николов.

Служителят РУП - Пазарджик Костадин Кобаков взе срещата между Тракия (Пазарджик) и лидера Чико-Бунара (Бяга). Странични арбитри ще бъдат Джулия Бутракова и Алекс Манев. Делегат на мача ще бъде секретарят на футболната централа в Пазарджик Георги Мацев.

Срещата между съставите на Сарая и Тракиец (Главиница) ще ръководи Мариан Дойчев. Негови асистенти ще бъдат Тодор Пенков и Десислав Зайков. Делегат на мача е шефът на съдийската комисия Красимир Камберов.

Банкерът Мирослав Григоров получи наряд за двубоя между Оборище II (Панагюрище) и Величково. Тъчарбитри ще бъдат Ангел Станчев и Цветан Карабойчев. Делегат на двубоя ще бъде Христо Шиндаров от Панагюрище.

Домакинството на Вихър (Ветрен) срещу селекцията на Левски (Паталеница) пък бе възложено на Васил Лукаев. Асистентски функции в мача ще имат Енчо Златански и Емил Милев. Делегатското назначение отиде при Стефан Ненчев.

Срещата между Родопи (Козарско) и Балкан (Варвара) ще свири Румен Терзов. Засади ще маркират Томи Спасов и Стефан Кестенов. Делегат на двубоя ще бъде Иван Тодоров.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?