Следвайте ни

Брутално: Нахлуха с бухалки и брадви на терена по време на мач

Жесток екшън се разигра по време на мач във врачанската дървена група. Двубоят от третия кръг в областната група „А1” между “Строител” (Кунино) и “Скала 2015” (Оселна) бе белязан от куриозна случка, която ни припомни за славните 90-те години, когато диваци с дебели вратове правеха каквото си искат. Двама фенове на домакините, въоръжени с малка брадва и бухалка, навлязоха на терена, но бързо бяха озаптени от шефа на клуба Иван Петков-Муняка и изведени светкавично, пише "Конкурент".
Необяснимата им проява бе свързана с безобидна игрова ситуация, при която състезател на гостите задържа играч на домакините. Реферът Росен Гановски удължи със секунди отсъждане на нарушението, за да даде евентуално авантаж и да не се спира атаката. Когато това не се случи, отсъди нарушението и показа жълт картон на футболиста от Оселна. Точно тогава двамата бабаити влязоха на терена и тръгнаха към състезателя на “Скала 2015”, но бяха спрени на 20 м от футболистите и изведени от терена. След това мачът си продължи нормално, пише още регионалното издание.

Случаят е описан подробно в докладите на длъжностните лица и Дисциплинарната комисия на БФС във Враца ще вземе решение тази седмица.

Дончо Донев

Редактор-репортер екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?