64

Бранимира Маркова: Не знам дали Калейн ще продължи да се състезава

„Боряна се чувства по-добре, за момента. Трябва да се говори с нея и все още не знам какво решение ще вземе. След първото си състезание в Тарту тя прекъсна тренировките си. Това, което според мен й липсва е постоянство, за да може да запази спортната си форма. Състезанията са едно след друго и ако тя реши да продължи, ще трябва да тренира много усилено, за да може да се справи", сподели пред БНР главният мениджър на националния отбор по художествена гимнастика индивидуално Бранимира Маркова.

Броени дни преди началото на Световната купа в "Арена София" Боряна Калейн отказа да участва в състезанието заради здравословно неразположение. Това наложи на нейно място в отбора да влезе Ева Брезалиева.

"Заради оттеглянето на Боряна се наложиха някои промени.В първоначалните ни планове беше заложено тя да вземе участие както тук, така и на другите Световни купи. Сега давам равен шанс на всички, защото в Ташкент планирам да участват Татяна Воложанина и Магдалина Миневска, в Баку - Ева Брезалиева и Стилияна Николова", коментира още Маркова.

Потокът на Стилияна Николова и Ева Брезалиева стартира днес в 13.20 ч.

Ансамбълът ни е в поток А, който започва непосредствено след церемонията по официалното откриване на турнира в 18.20 ч. 

Оцени новината

Оцени новината
4/5 от 2 оценки
4/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?