Следвайте ни

BGbookies.com - Ревюта на българските букмейкъри

viber icon

За всеки, който е изкушен от възможностите за залагане на любими отбори или спортисти, изборът на онлайн букмейкър е много важен.

На първо място, всеки търси сигурността на лицензираните сайтове. Букитата, които имат лиценз, гарантират безопасна игра, без риск за личните данни на клиентите, и получаване на печалбите без проблеми.

Освен това разнообразието от спортове е фактор, който всички търсят. С повече спортове и изборът е голям, и възможностите за интересни залози се увеличават.

Промоциите, като се започне с начални бонуси и се продължи с периодични или специални еднократни промоции, са също важни, защото с тях не само емоциите се увеличават, а растат и възможностите за печалби.

Изборът на букмейкър може да е по-лесен, ако разчитате на ревюта от професионалисти. В тях ще намерите основната информация, която ще ви помогне да направите избора си. А много играчи се регистрират и към повече от един букмейкър. Така те се възползват от повече от изгодните предложения, които се отправят към клиентите.

Порталът BGBookies

Когато посетите портала https://bgbookies.com/, ще намерите цялата информация, която ви е необходима за избор. Дори вече да сте регистрирани към един сайт, можете да прочетете ревюто за него, както и другите ревюта, и да сравните възможностите, които се предлагат. Така можете да разберете дали изборът, който сте направили чрез регистрация, е добър, а ако има по-добър, можете да започнете да играете в този по-добър буки сайт, или да залагате и в двата сайта.

Едно от изкушенията за залагащите са залозите на живо. В BGBookies ще намерите описание на тези възможности за всеки от букитата, представени в ревютата. Друга основна подробност, която трябва да проучите, са коефициентите. От тях зависи и големината на печалбите. Отначало е добре да играете с ниски коефициенти, при които в случай на загуба сумите са по-малки, но с напредване на опита непременно ще се изкушите и от по-високи коефициенти, които могат да ви доведат до по-високи печалби.

И още един фактор, който е от значение, са началните бонуси. Четейки ревютата в BGBookies, отбележете къде бонусите са по-големи, по-щедри. Те ще ви дадат възможност за залагания с по-големи суми, а и печалбите, които можете да реализирате, ще бъдат по-големи.

В менюто в горната част на страницата освен падащо меню за ревютата на най-заслужаващите внимание букита ще намерите и информация за залози на живо, секция, която ви запознава със стратегиите за залагане и за управление на средствата в сметката ви в даден букмейкърски сайт, както и секция посветена на залозите – с различни статии по темата.

Кои онлайн букмейкъри са препоръчани в BGBookies

В портала ще намерите ревюта на Bet365, Efbet, Winbet, Betfair, 1xbet, Palms Bet. Тези букита са лицензирани за България, а ревютата започват с бутон за отваряне на сайта и бутон за регистрация. Отдясно ще намерите менюто, в което бързо и удобно ще изберете темата, която ви интересува.

Още нещо, което е важно за доста играчи, е дали съответният букмейкър има версия на български език. В менюто ще можете да потърсите информация и за това.

За да ви помогнат да изберете подходящия букмейкър, специалистите от BGBookies посочват след ревюто, в долния ляв ъгъл, и рейтинга, който има той според портала.

Анализ на ревю от BGBookies - пример с Efbet

За да ви дадем представа за информацията в портала и как тя може да ви бъде полезна, нека дадем пример с ревюто - професионален анализ на Efbet: https://bgbookies.com/efbet.

Не случайно избрахме това ревю, защото когато отворите страницата, най-горе ще прочетете „Най добрият български букмейкър“. Следващите редове повишават още повече очакванията, защото от тях ще научите за привлекателния начален бонус при регистриране – 100 лева върху първия депозит, ако той е на същата сума.

След това ще намерите изброяване на темите, свързани с Efbet. Първите от тях са свързани с лиценза, регистрацията и дизайна на сайта.

След това е секцията „Кешаут“. Ще се спрем на нея по-подробно, като уточним, че всички водещи букмейкъри предлагат тази възможност. На български тя е известна и като „спиране на залога“.

С опцията Кешаут можете да спрете залога си, ако видите, че срещата се развива към загуба. Можете да направите това преди срещата да е приключила. Така ще си спестите загуба на средства от залог, който сте направили върху нея, но на практика нещата не са се развили благоприятно, според очакванията ви. Още едно предимство на тази опция, което предлага Efbet, е, че можете да я използвате и за множествени залози.

Какво ще ви предложи VIP клубът на Efbet

Едно от предимствата на онлайн букмейкърските сайтове, които търсят играчите с опит, е наличието на VIP клуб. Efbet оценява лоялността на играчите, които залагат редовно или често, затова ги кани в клуба за VIP клиенти, където ги очакват специални промоции.

За да станете членове на клуба, трябва първо да бъдете поканени. Поканата се отправя или чрез имейл, или по телефона. А след това ще ви предложат промоции, бонуси, по-бързи плащания и други атрактивни предимства.

Секцията за стратегии в BGBookies

Тук ще намерите не само стратегии за залагания, а и стратегии за управление на средствата ви. Ако сте начинаещи, още е рано да мислите за стратегии, но ще ви е от полза да прочетете обща информация за тях. А ако вече сте прилагали стратегии, все пак ще е интересно да потърсите дали вашата стратегия е посочена тук, да откриете нови стратегии, които биха ви харесали и бихте също приложили. Всяка стратегия се основава на данни, което ви носи сигурност, стига правилно да комбинирате и интерпретирате данните. Винаги трябва да ги прилагате логично, без да се влияете от емоции, свързани с любими отбори или спортисти.

Стратегиите за управление на средствата в акаунта ви също заслужават внимание, това е свързано със спестяването на разочарования от загуби. Непременно обърнете внимание на 10-процентната стратегия, разгледана в тази секция, която е лесна и е утвърдена във времето.

Ревютата на букмейкърите в BGBookies – вашата основа за успешен избор

Основният акцент на портала е в ревютата на водещите букита за българското онлайн пространство. Запознайте се с това, което предлагат те, и обърнете внимание на рейтинга след всяко ревю.

Важно е да отбележите къде можете да намерите опцията Кешаут, а ако сте играчи с опит и търсите предизвикателства и високи коефициенти, за вас е спортната борса. Такава предлага само Betfair. При залагания в спортната борса не само рисковете са високи, но и печалбите.

Ако предпочитате да залагате от мобилно устройство, специалните приложения на Bet365 ще ви улеснят много.

Обърнете внимание на началните бонуси и на наличието на VIP клуб.

Сравнете предложенията на отделните букита и направете своя информиран избор. А ние ви пожелаваме успех!

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?