БФС се закани на Локо! Вижте защо

В Локомотив ще трябва да решат един доста сериозен проблем четири седмици преди старта на новия сезон. Председателят на треньорската комисия към БФС  Лъчезар Димитров е предупредил ръководството на черно-белите, че през новия сезон няма да бъдат правени никакви компромиси относно треньорите в щаба на Бруно Акрапович. В клуба ще трябва да намерят нов треньор на вратарите, тъй като настоящият Здравко Букарица няма необходимия лиценз. Букарица пристигна на пожар през декември след необмисленото и наложено от някои фактори уволнение на Стоян Колев. Сръбският специалист обаче имаше доста проблеми, тъй като се наложи през април да се прибере в родината си, за да вземе входна виза. Прословутият административен екип на Лаута обаче така и не успя да уреди Букарица с входна виза, което върза ръцете на Акрапович, който два месеца изкара без треньор на вратарите.
 
При идването си в България босненецът доведе със себе си Желемир Теркеш, който допреди месеци бе действащ футболист на Задар. За разлика от Александър Тунчев обаче той така и не е изкарал необходимите курсове и няма лиценз, който да му позволява да работи дори като помощник в родната Първа лига.
 
Теркеш, който има и два мача за националния отбор на Босна и Херцеговина, ще има проблеми да седи на пейката на Локо през новия сезон и вероятно ще участва само в заниманията на тима, пише Меридиан мач.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?