БФС „пенсионира” Кольо Попчев

Спортните новини от Пазарджик и региона

В събота футболният деятел на Ракитово Никола Попчев ще направи бенефис в ролята си на дежурен делегат в трета лига. Назначението за срещата между Чепинец(Велинград) и Германея(Сапарева баня), която е от 15 часа ще бъде последно за него, тъй като навършва 65 години, а тази възраст е гранична за подобен род дейност. За юбилея на Попчев и приключването му с ангажиментите на делегат той ще получи нарочен плакет от БФС. От името на ЗС на БФС призът ще му бъде връчен от шефът на ОС на БФС Спас Иванов, който е и член на ръководството на Зоната.
Припомняме, че Кольо Попчев влезе в листата на делегатите от Трета югозападна футболна лига сравнително късно – едва преди 2 години. За този кратък период обаче той получи доста наряди, което е добър атестат за неговите качества, коментираха колегите му от футболната централа в София.

Попчев е една от легендите на ракитовския футбол. През миналото лято, когато навърши 65 години в негова чест беше организиран мач между ветераните на Левски(Ракитово) и Левски(София), завършил с престижното 3-2 за домакините от родопското градче. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?