Следвайте ни

Безпрецедентни възможности за печалби в тотализатора с новата моментната лотарийна игра „Бързите 1 000 лева“

viber icon

Иновативната концепция на тази изключителна игра се базира на огромен брой печалби по 1 000 лева.

Нещо повече - един талон може да донесе не една, не две, а цели три парични печалби.  Във всеки от талоните има две зони за игра и общо 12 възможности да спечелите.

Заредените суми са за близо 5 000 000 лева, дизайнът и визията успешно кореспондират с блясъка на най-привлекателните казино игри. Честотата на печалби е впечатляваща и фактът, че един талон струва само три лева, прави това бижу на тотализатора неустоимо за търсачите на печалби.

Талоните на Бързите 1 000 лева са това, което всеки почитател на светкавичните печалби е очаквал – игра без аналог на българския пазар и топ печалби до 50 000 лева. Точно такава прогнозна сума може да бъде спечелена и от играта „Тото Джокер“, в която минималният залог е само 30 стотинки.

Класическите игри на тотализатора също настъпват с изключителните си джакпоти.

В навечерието на празника 8-ми март, в играта „6 от 49“ прогнозният джакпот е 2 800 000 лева. Любителите на нумерологията и астрологията могат да грабнат короната на късмета с печалби до 3 000 000 лева от играта „Тото 2 – Зодиак“, а джакпотът в „6 от 42“ се очаква да достигне над половин милион лева.  

Голямата изненада е за почитателите на играта „5 от 35“. В нея освен традиционните възможности за печалби, тотализаторът е подготвил 10 бонус суми по 500 лева, които ще бъдат изтеглени чрез жребий измежду всички залози направени за 18-я тираж.

Изобилие от печалби са подготвени за 18-я тираж.  Залози може да направите в пунктовете на тотализатора, в търговската мрежа на нашите партньори, обозначена със стикер „Спорт тото“ или онлайн на toto.bg.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?